Kolme tapaa polttaa musiikkia CD-äänilevylle

Kolme tapaa polttaa musiikkia CD-äänilevylle

Jos sinulla on valtava määrä musiikkia ja haluat säilyttää saman eri albumien välillä, voit polttaa ne CD-äänilevylle. Voit tehdä CD-äänilevyn tyhjästä. Toisin kuin data-CD (MP3CD), audio-CD-levyä ei voi toistaa tavallisilla stereoilla. Sitä voidaan kuitenkin toistaa millä tahansa äänijärjestelmällä, tietokoneella tai CD-soittimella, mukaan lukien yksiosainen ääni-CD. Ääni-CD:stä voidaan tehdä helpommin käytettävissä, jos voit käyttää CD-RW/DVD-RW-asemia, musiikin äänitiedostoja, tyhjiä CD-levyjä ja mediasoitinta.

Menetelmä 1.

Windows Media Player on paras valinta CD-äänilevyjen polttamiseen. Windows Media Playerin avulla voit luoda ääni-CD:n, jossa on noin 80 minuuttia tallennustilaa ja jota voidaan toistaa millä tahansa CD-soittimella. Kuinka polttaa ääni-CD?

1. Avaa Windows Media Player.

2. Valitse Playerin kirjastossa Polta-välilehti. Napsauta “Burn” > valitse “Audio CD” tai Data CD tai DVD.

3. Aseta tyhjä levy CD/DVD-asemaan. Valitse asema, jota haluat käyttää, jos tietokoneessasi on useita CD/DVD-asemia.

4. Voit luoda polttoluettelon etsimällä kohteet Playerin kirjastosta. Vedä ne oikealla olevaan luetteloruutuun.

5. Kun olet valmis, napsauta Aloita polttaminen.

Menetelmä 2.

Jos sinulla on Mac, voit polttaa musiikkia Audio-CD:lle iTunesin avulla.

1. Avaa iTunes-sovellus.

2. Luo uusi soittolista napsauttamalla “Tiedosto>”> “Uusi>” Voit muuttaa soittolistan nimeä.

3. Voit lisätä kappaleita soittolistaan. Vedä ja pudota kappaleita soittolistalta poltetulle CD-levylle.

4. Voit nyt polttaa soittolistan CD-levylle napsauttamalla “Nyt”. Tämä voidaan tehdä napsauttamalla “Tiedosto”> “Pota soittolista levylle”.

5. Näytössä pitäisi näkyä ikkuna nimeltä “Burn Settings”. Valitse levyn nopeus, polttoasema ja muoto.

6. Kun kaikki on tehty, aseta tyhjä CD/RW-levy asemaan. Paina sitten “Burn”-painiketta. Kun CD-levy on poltettu, voit käynnistää ääni-CD:n.

Menetelmä 3.

Monialustaiset soittimet, kuten iTunes ja Windows Media Player, voivat polttaa ääntä CD-levylle. Useimmat heistä tarvitsevat kuitenkin enemmän ominaisuuksia. Erillisen DVD-polttimen avulla voit polttaa musiikkia, videoita tai muita tiedostoja CD-, DVD- tai Blu-ray-levylle.

Ammattimainen ääni-CD-poltto-ohjelma, Aiseesoft Burnova, suositellaan ääni-CD-levyjen polttamiseen. Burnova on edistynyt ääni-/videopoltin, jonka avulla on helppo luoda ääni-CD. Hanki Burnova nyt ilmaiseksi ja hanki helpoin tapa polttaa musiikkia ääni-CD-levylle.

Seuraa minua