Joustavia tapoja ladata Spotify-kappaleita

Joustavia tapoja ladata Spotify-kappaleita

Spotifyn avulla voit suoratoistaa musiikkia eri artisteilta ja kappaleita tietokoneellasi, tabletillasi tai matkapuhelimellasi. Voit myös luoda soittolistoja, joten sinun ei tarvitse etsiä suosikkikappaleitasi joka kerta. Spotifyn avulla voit kuunnella muiden käyttäjien luomia soittolistoja. Voit tallentaa soittolistoja offline-kuuntelua varten ja kuunnella niitä, vaikka et olisi yhteydessä Internetiin. Tarvitset kuitenkin Spotify-sovelluksen tehdäksesi tämän. Voit synkronoida musiikin tablettiin tai mobiililaitteeseen kuunnellaksesi sitä liikkeellä ollessasi.
Kappaleita ei voi tallentaa, vaikka sinulla olisi soittolista. Kappaleet voidaan ladata millä tahansa laitteella tai mediasoittimella, joka ei tue Spotifyta. Kappaleet ovat salattuja, eivätkä audiomuuntimet pysty tunnistamaan niitä. Tästä syystä latausesto tapahtuu. Vaikka Spotify ei salli suoria latauksia, kolmannen osapuolen ohjelmiston avulla voit tallentaa Spotify-kappaleita mihin tahansa valitsemaasi tiedostomuotoon. MP3 on paras vaihtoehto, koska se on yhteensopiva useiden laitteiden kanssa. Tässä muodossa tallennetut kappaleet ovat pieniä ja säilyttävät korkealaatuisen musiikin laadun.

Näin Spotify-musiikkia voi ladata.

1. Audacity

Audacity, avoimen lähdekoodin äänenmuokkaus- ja tallennusohjelma, voidaan käyttää useissa käyttöjärjestelmissä, kuten Windowsissa, Macissa ja Linuxissa. Tämä sovellus voi tallentaa ääntä tietokoneeltasi tai ulkoisesta lähteestä. Sen käyttö on kuitenkin haastavaa. Siinä on monia asetuksia, ja käyttöliittymä voisi olla käyttäjäystävällisempi. Käyttäjän on suoritettava useita vaiheita ennen äänen tallentamista. Tämä voi olla hankalaa ihmisille, jotka tarvitsevat enemmän teknisesti taitavia.

Audacityn käyttö voi olla haastavaa. On toinenkin ohjelma, jonka avulla voit ladata musiikkia Spotifysta. Jatka lukemista oppiaksesi käyttämään tätä ohjelmaa.

2. Apowersoft Free Online Voice Recorder

Voit ladata musiikkia Spotifysta tällä verkkosovelluksella. Se on helppokäyttöinen eikä vaadi asennusta. Se on myös ilmainen, joten sinun ei tarvitse tuhlata rahaa.

Napsauta “Aloita tallennus” -painiketta työkalun verkkosivulla.
Valitse “Äänitulo” ja sitten “Mikrofoni”, “Järjestelmäääni” tai “Järjestelmän ääni mikrofonilla”.
Napsauta “Aloita”-painiketta toistaaksesi kappaleen, jonka haluat äänittää Spotifyssa.
Kun tallennus on valmis, valitse “Stop”.

Voit sitten siirtyä tallennuskansioosi ja etsiä tallentamasi Spotify-kappaleen.

Spotify-kappaleita voi ladata Advanced Software -ohjelmiston avulla.

Toisen sovelluksen avulla voit ladata Spotify-kappaleita MP3-tiedostoina. Ohjelma on asennettava tietokoneelle. Sitä voidaan käyttää sekä Windows- että Mac-käyttöjärjestelmissä. Kokeiluversio on ilmainen, ja voit käyttää sitä rajoitetun ajan ennen kuin ostat täyden version. Ohjelma voi tallentaa kaikki äänet tietokoneellesi ja muuntaa ne useisiin muotoihin. Sen avulla voit myös ladata musiikkia videonjakosivustoilta, kuten YouTube. Voit myös muokata kappaleita ja lisätä musiikkia iTunesiin. Spotify-musiikkia on helppo polttaa CD-levylle.

Apowersoft Streaming Audio Recorder tarjoaa selkeitä etuja aiempiin sovelluksiin verrattuna. Käyttäjä voi kopioida Spotify-kappaleita mp3-muotoon jopa Mac OS X Mountain Lion -käyttöjärjestelmällä. Ammattimaisen Mac-äänitauhurin löytäminen vie vähän aikaa. Tämä työkalu on myös vakaampi.

Kun olet oppinut lataamaan Spotify-musiikkia, älä käytä muunnettuja tai ladattuja kappaleita muuhun kuin henkilökohtaiseen käyttöön. Voit myös ostaa musiikkia eri musiikkikaupoista, mutta sinun tulee kunnioittaa alkuperäisen musiikin tekijänoikeuksia.

Seuraa minua